Løsninger for Olje og offshore

Til olje og offshore leverer vi robuste og sikre produkter og løsninger innenfor relévern, analyse og overvåkning av spenningskvalitet, sensorering/industrial internet of things (IIOT) og ikke minst datakommunikasjon. Vi leverer industrielle nettverksløsninger som LAN/WAN og industristandarder over kobber, fiber og trådløse teknologier. Vi kan i tillegg tilby et stort spekter av tjenester og rådgivning innenfor disse områdene.

Video-overvåking av oljeinstallasjoner

Alle forhandlere kan levere et kamera som er spesifisert for tøffe forhold på en oljerigg offshore. Det er systemarkitekturen og installasjonsprosessen som skiller ett video-overvåkingssystem fra et annet. Last Mile har detaljkunnskapen om forholdene på en rigg, og kan gi deg et skreddersydd system som forenkler installasjonen og tilfredsstiller alle spesifikasjoner og funksjonsbehov.

Sikre nettverk for olje- og gassbransjen

Nedetid eller sikkerhetsbrist i et datanettverk i olje-og gassektoren kan være svært kritisk. Last Mile kan gi deg trygghet for at nettverket du er ansvarlig for tilfredsstiller alle krav, inkludert de som handler om sikkerhet og beredskap. Vi leverer nettverksdesign, komponenter, kapasitet og sikkerhetsnivå uansett hvilke behov du har.

Fjernaksess til olje- og gassinstallasjoner

WeConnect gir deg trygg forbindelse til alle applikasjoner uansett hvor de befinner seg i verden. Det betyr at ingeniører/operatører kan styre eller utføre service på alle digitale systemer på anlegget fra et kontor, operasjonssenter eller hjemme. Tenk hvilke besparelser dette kan bety og hvilken effektivisering det kan gi. Dette er nå fullt mulig med lett tilgjengelig teknologi og høyeste nivå av trygghet og sikkerhet.
Viser 1 til 10 av 3