Cambium cnPulse - GPS Sync Generator

Cambium cnPulse - GPS Sync Generator

Varenr: 115220
Alt. varenr: C000000L066B
Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Cambium cnPulse - GPS Sync Generator

 

TDD Synkronisering er kritisk ved skalering av trådløse nettverk med høy tetthet av aksesspunkter, både for PTP- og PMP-topologier. En typisk kilde for synkronisering er GPS som gir en presis puls pr sekund. Ved å benytte en slik puls, kan PMP og PTP-nettverk synkronisere kommunikasjonen for å unngå egen-støy, dette gir høyere stabilitet og mulighet for å gjenbruke frekvensspektrum i områder med mye interferens.

 

cnPulse er Cambiums nyeste enhet for GPS-synkronisering, og er spesielt utviklet for Cambiums PMP og PTP produktporteføljer. Den er laget for utendørs installasjon med IP67 kapsling, bred temperaturtoleranse og et generelt robust design. GPS-mottakeren er svært pålitelig og støtter både GPS og GNSS signaler.

 

cnPulse er fleksibel. Den kan monteres ute i mast hvor den kan få strøm direkte fra AUX-porten til de radio-enheter som søtter dette. Alternativt kan den få strøm fra radioens PoE-adapter. I tillegg kan cnPulse benyttes som synkroniserings-kilde for Cambiums CMM5, en cluster-management modul som kan synkronisere opp til 4 aksesspunkter fra samme enhet.