2383

Completech CS150-N

1-2 splitt med N-Hun til 2xN-Han

Varenr: 102370
Alt. varenr: CS150-N

Completech 1 til 2 Antennesplittere

 

Antennesplittere fra Completech er designet for å gjøre det enkelt og praktisk å kombinere antenner i ulike konfigurasjoner til ulike formål og finnes i frekvensområder for alle typiske VHF, UHF, TETRA og GSM applikasjoner.

 

I motsetning til typiske powersplittere, er disse designet for utendørs montering sammen med antennene. For den frekvens en splitter dekker, er den designet slik at lengden på kablene definerer en optimal separasjonsdistanse og impedansetilpasning mellom antennene som skal kombineres. Flere splittere kan kombineres i en og samme løsning for å kombinere flere antenner, eksempelvis vil kombinasjonen av 3 splitterer danne en 1 til 4-ports splitter.

 

Kombinasjonen mellom Completech CA-antenner og CS-splitterer utgjør et modulært system, hvor man med utgagnspunkt i standard Dipol- eller Yagi-antenner kan danne arrays med nye egenskaper spesialtilpasset enhver situasjon. Splitterne leveres som standard med N-Han plugger for tilkobling mot antenner og N-Hun kontakt for tilkobling av antennekabel.