Elsys ERS Desk - LoRaWAN Presence sensor Batteri, Miljø og Tilstedeværelse

Elsys ERS Desk - LoRaWAN Presence sensor

Batteri, Miljø og Tilstedeværelse

Varenr: 114281
Alt. varenr: ERS Desk
End-of-Life - Siste rest på lager
Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Elsys ERS Desk - LoRaWAN sensor for Miljø og Tilstedeværelse

 

ERS Desk er utviklet for å detektere tilstedeværelse ved arbeidsplasser. Dette gjør den med en kombinasjon av PIR og IR. PIR-sensor registrerer bevegelse, mens en direktiv IR-sensor måler varme i et område og vil kunne se personer, enten de står eller sitter ved plassen, og selv om de sitter stille over lengre perioder. Sensoren installeres på undersiden av arbeidsbordet eller andre arbeidsflater.

 

I tillegg kombineres dette med sensorikk for miljøovervåking. Du får med ERS Desk full kontroll over lokal temperatur, lysnivå og luftfuktighet.

 

ERS Desk er en smart og profesjonell LoRaWAN-enhet, designet for enkel installasjon med et minimalistisk og diskret design.

 

Forslag til bruksområder

Trådløse, batteridrevne LoRaWAN-sensorer byr på en rimelig og rask metode for å gjøre bygg og kontorlandskaper smartere. Ved å overvåke miljøparametre fra strategisk plasserte sensorer kan man bruke informasjonen til å automatisere og optimalisere VVS-systemer og andre prosesser. Dette gir store muligheter for å både optimalisere komfort for de som bruker bygget, samtidig som det muliggjør innsparinger på drift.

 

Deteksjon av tilstedeværelse på arbeidsplass kan benyttes på flere måter. Eksempelvis har man i mange åpne kontorlandskap flytende arbeidsplasser, med ERS Desk kan man få kontroll over utnyttelsesgrad av arbeidsplasser som et ledd i å optimalisere design av kontorlandskap. På samme måte kan man registrere bruk av sosiale soner eller andre felles områder.

 

Teknisk informasjon

ERS-sensorer leveres med integrert batteri og antenne. Batteri må kjøpes separat, se produktets tilbehør.

 

Integrerte sensorer

ERS Desk har 5 integrerte sensorer:

- Temperatur

- Luftfuktighet

- Lys

- PIR

- Direksjonell IR

 

Levetid på batteri

ERS Desk er designet for drift på et 3.6V AA litium-batteri.* Det er mulig å oppnå en levetid på opp til 8 år, men dette avhenger av hvor ofte man sampler og sender data, datarate og miljøfaktorer. Det er mulig å beregne batteritiden med Elsys' batterikalkulator.

 

*Batteri kjøpes som tilbehør, det medfølger ikke sensoren.

 

Enkel konfigurasjon

Alle sensorer fra Elsys støtter NFC (Near Field Communication) for trådløs konfigurasjon ved hjelp av deres Android-basert applikasjon "Sensor Settings".