Remote aksess

Kryptert fjernaksess til skjerminterface

Fjernaksess og overvåking til driftskritiske installasjoner i alle miljøer. Remote trådløs panel- og skjermaksess er enkel i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå.

Last Mile leverer fjernaksess og overvåking til driftskritiske installasjoner i alle miljøer, hvor en av våre nøkkelløsninger er Remote. Løsningen er enkel i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå.

Logg inn fra PC, mobil eller nettbrett og se alle installasjoner i geografisk oversikt, status og sikker fjernaksess til lokalt panel, monitor eller annet skjerminterface.

Dersom flere brukere skal ha tilgang på systemet, kan man definere ulike tilgangsnivå basert på de forskjellige brukernes funksjon. Tjenesten er tilgjengelig via sikker web med https og mulighet for 2-faktor autentisering på SMS.

Sikker administrasjon av adgangskontroll fra hvor som helst, når som helst!

Dataoverføringen baserer seg primært på sikker overføring via eksisterende mobilinfrastruktur (Telenor, Telia, ICE mfl.), men radiolinje kan også benyttes avhengig av dekning. Ved kommunikasjonsfeil eller utfall vil systemet sende varsel både ved utfall og friskmelding av den enkelte stasjons nettverksstatus.

En kostnadseffektiv løsning for både nye og eksisterende installasjoner. Ta kontakt med oss for å få demonstrert løsningen.