Løsninger for energibransjen

 

Til energibransjen leverer vi robuste og sikre løsninger og produkter innenfor relévern, analyse og overvåkning av spenningskvalitet, sensorering/industrial internet of things (IIOT) og ikke minst datakommunikasjon. Vi leverer industrielle nettverksløsninger som LAN/WAN og industristandarder over kobber, fiber og trådløse teknologier. Vi kan i tillegg tilby et stort spekter av tjenester og rådgivning innenfor disse områdene.

 

 

Video-overvåkning av kraftanlegg

 

Alle forhandlere kan levere et kamera som er spesifisert for tøffe forhold i et kraftanlegg. Det er systemarkitekturen og installasjonsprosessen som skiller ett video-overvåkingssystem fra et annet. Last Mile har detaljkunnskapen om forholdene i en kraftstasjon, og kan gi deg et skreddersydd overvåkingssystem som forenkler installasjonen og tilfredsstiller alle spesifikasjoner og funksjonsbehov.

 

Les mer

Bredbåndforbindelse i kraftforsyningen

 

Kraftforsyningen har behov for pålitelig kommunikasjon til styring, kontroll og overvåkning av transformatorstasjoner og kraftstasjoner. Bransjen foretrekker ofte fiberløsninger, men fiberforbindelser kan være kostbare og tidkrevende å etablere. I tillegg krever forskriftene at de viktigste sambandene i kraftforsyningen skal ha redundant føringsvei. Last Mile leverer radiolinjeløsninger med høy overføringskapasitet og svært høy oppet.
 

Les mer