Velg visning:
Du har valgt:

IoT - Internet of Things

Velkommen til Last Mile, din partner innen innovasjon og effektivitet for industrielle selskaper og olje- og gassindustrien.

I dagens stadig mer digitaliserte verden er Internet of Things (IoT) blitt en sentral drivkraft for transformasjon innen industriell drift. IoT, eller Tingenes Internett, refererer til et nettverk av enheter utstyrt med sensorer, programvare og nettverksforbindelser, som muliggjør automatisk datautveksling og kommunikasjon.

Nye konsepter og løsninger innen sensorering og IoT åpner for mange nye muligheter for industrien. Effektivisering av drift og vedlikehold tas til et nytt nivå med dagens nye løsninger.

 

Ved å utnytte IoT-teknologi tilbyr Last Mile skreddersydde løsninger som hjelper industrikunder med å takle komplekse behov og utfordringer. Vårt hovedkontor i Norge gir oss et sterkt fotfeste innen sektoren, og vi har spesialisert oss på å betjene industrikunder, inkludert olje- og gassvirksomheter, med behov for eksplisitt samsvar og robust utstyr.

 

Vi forstår utfordringene industrien står overfor, inkludert manglende kontroll og oversikt over utstyr og drift, samt behovet for å effektivisere vedlikeholdsprosesser. Vårt mål er å hjelpe våre kunder med å realisere sitt potensiale ved å tilby løsninger som muliggjør fjernovervåking, prediktivt vedlikehold og optimalisert drift.

 

Her er kort oppsummert om hva vi tilbyr

  1. Skreddersydde løsninger: Last Mile tilbyr skreddersydde IoT-løsninger som adresserer komplekse behov og utfordringer innen industriell drift, inkludert fjernovervåking, prediktivt vedlikehold og optimalisert drift.

  2. Helhetlig tilnærming til IoT: Last Mile skiller seg ut ved å tilby en helhetlig tilnærming til IoT, med ekspertise innen både maskinvare og programvare, samt evnen til å drifte og overvåke løsningene, noe som sikrer økt driftssikkerhet og stabilitet for kundene.

  3. Målrettet mot beslutningstakere: Last Mile er rettet mot beslutningstakere som driftssjefer, produksjonssjefer og vedlikeholdsteknikere i industrielle selskaper og olje- og gassindustrien, og er dedikert til å hjelpe dem med å overvinne utfordringer og oppnå suksess i deres drift.

Last Mile skiller seg ut ved å tilby en helhetlig tilnærming til IoT, med ekspertise innen både maskinvare og programvare, samt evnen til å drifte og overvåke løsningene. Vi legger vekt på å forstå kompleksiteten i våre kunders behov og tilby skreddersydde løsninger som gir økt driftssikkerhet og stabilitet.

 

Vår målgruppe inkluderer beslutningstakere som driftssjefer, produksjonssjefer og vedlikeholdsteknikere i industrielle selskaper og olje- og gassindustrien. Vi er her for å hjelpe deg med å overvinne utfordringer og oppnå suksess i din drift.

 

Kontakt Last Mile i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med å utnytte potensialet i IoT-teknologi og ta din virksomhet til neste nivå av effektivitet og innovasjon.

 

 

 

 

 

 

IoT står for Internet of Things og handler om at alt rundt oss kan kobles til internett.
Når ting er koblet til internett, kan de koble seg til hverandre og snakke med omgivelsene. Dette gjør at vi kan fjernstyre enheter og samle inn data på måter som ikke var mulig før.

Med tingenes internett kan vi forenkle arbeids- og forretningsprosesser, redusere kostnader eller skape nye digitale tjenester.
Mulighetene er endeløse.