M2M: En løsning som gir deg remote managing overvåking av kommunikasjonsstrukturer.

Last Mile leverer løsninger for organisasjoner og bedrifter som  har tekniske installasjoner der det er vanskelig å komme til, og der du trenger å ha kontroll og tilgang på systemer og data. 

Alle som har en produksjonsrigg, trenger tilgang for å overvåke at driften og systemene er oppe, og virker som det skal. Med M2M-løsninger får du  nettopp dette styringssystemet og tilgangen til overvåking. Vi designer og setter løsningen for deg. 

M2M-løsninger er relevante for en rekke bransjer og organisasjoner som ønsker å effektivisere driften, redusere kostnader og forbedre tjenesteleveransen.

M2M-teknologi muliggjør automatisert dataoverføring og -kommunikasjon mellom maskiner og systemer. Det kan innebære alt fra enkle sensorer som sender data til en sentral enhet, til komplekse nettverk av enheter som utveksler informasjon i sanntid. M2M brukes i en rekke applikasjoner.

 

Hva vi tilbyr:

Med vår grunnpakke får du konnektivitet, sikkerhet, kontroll og grunnnleggende support. Vi har også en rekke tilleggstjenester for å dekke alle behov for skreddersydde løsninger, herunder økt kontroll, økt sikkerhet og utvidet support.

 

Ta kontakt for mer informasjon.