Styr prosesser fra land, og unngå dyre oppmøter on-site

 

 

 

WeConnect gir deg trygg forbindelse til skipet ditt uansett hvor det befinner seg i verden. Det betyr at serviceteknikere kan sitte hjemme ved sin datamaskin og utføre service på systemene om bord. Tenk hva du sparer på reise, opphold og arbeidsbelastning.
Dette er nå fullt mulig med lett tilgjengelig teknologi og høyeste nivå av trygghet og sikkerhet.

 

Last Mile leverer komplette fjernaksess-systemer basert på VPN-teknologien. VPN er en egen, kryptert forbindelse mellom to punkter på internett. Dette er altså en sikker forbindelse, og ingen utenforstående kan se eller manipulere kommunikasjonen mellom de to punktene.

Her kan du lese mer om systemets oppbygging ›

Om løsningen

Fjernaksess gjør at servicen kan utføres uavhengig av stedet fartøyet befinner seg på. Alt serviceteknikeren trenger er en pc og internettoppkobling, så kan han utføre service på skipets digitale systemer fra det stedet han befinner seg. Det er altså ikke lenger nødvendig å oppsøke fartøyet for å utføre service og vedlikehold.

Her kan du lese mer om komponentene i systemet ›

For rederiet betyr det en helt ny og enklere hverdag for avtalt, periodisk vedlikehold og at man unngår dyr landligge i påvente av utbedringer ved kritiske feil på systemet. Prioritert service kan utføres i løpet av få timer, også under seiling.

Fordeler ved fjernaksess

  • Sikker, kryptert tilkobling maskin til maskin
  • Sikkerhet på samme nivå som finansinstitusjonene
  • Ordinær internettoppkobling er tilstrekkelig. Intet behov for fastlinje eller oppringt forbindelse
  • Servicetekniker kan nå fartøyets systemer fra mobil, nettbrett eller laptop så lenge han har internettforbindelse

Med fjernaksess fra Last Mile kan rederiet spare betydelige beløp i året på service og vedlikehold av digitale systemer om bord i fartøyene. Reisetid, reisekostnader, diett og opphold forsvinner, og man kan ta ut effektiviseringsgevinster ved at serviceteknikere kan jobbe mer effektivt i et samlet miljø.