Cambium PTP550E Integrated - 5GHz PTP IP67, Dual-Core radio, 23dBi (ROW)

Cambium PTP550E Integrated - 5GHz PTP

IP67, Dual-Core radio, 23dBi (ROW)

Varenr: 117142
Alt. varenr: C050055H020A
Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Cambium Networks PTP550E - 5GHz PTP-radio med Integrert Antenne (ROW)

Robust Dual-Core radio, <1.4Gbps, 23dBi antenne

 

Med PTP550E kombinerer Cambium Networks siste 802.11AC Wave 2 teknologi med høykvalitets elektronikk, high-end radioteknologi og en svært værbestandig kapsling for å levere en svært robust, kraftig og driftsstikker 5GHz Punkt-til-Punkt Bridge radioløsning. 

 

Dette er en av veldig får radioer i sin klasse med Dual-Core teknologi. Dette betyr at radioen kan benytte to samtidige radiokanaler, med valgfri kanalstørrelse, og kjøre kanal-bonding. På denne måten kan man oppnå dobbel kapasitet ifht tilsvarende radioer som standard leveres med 1 radiokjerne.

 

PTP550E leveres i versjon med integrert 23dBi antenne (C050055H015A / C050055H020A) og i versjon med tilkoblinger for ekstern antenne (C050055H013A / C050055H018A).

 

Dynamic Spectrum Optimization & Channel Selection

PTP550E støtter Cambiums egenutviklede DSO. Radioen utfører real-time spektrumsanalyse og automatisk analyse av signalforholdene og sørger for å bytte kanal ved intereferens, uten å påvirke operasjon. På denne måten vil radioen alltid velge den kanalen som gir best signalforhold og sørge for maksimal oppetid.

 

Channel Bonding - Ekstra kapasitet, ekstra stabilitet

PTP550E med dual-core teknologi støtter bruk av to samtidige kanaler. I tillegg til å støtte 10, 20, 40 og 80MHz kanaler, som man forventer av nye radioer i dag, støtter PTP550E channel-bonding av opp til to 80MHz kanaler og bruken av disse kan tilpasses ulike situasjoner.

 

Dette kan man benytte til å øke total kapasitet, eller for å sikre økt stabilitet og en minums-ytelse under dårlige forhold. Eksempelvis kan man velge å kjøre en aggressiv kanal, som jobber for maksimal kapasitet i kombinasjon med en konservativ kanal (smalere kanal, lavere frekvens, lavere maks modulasjon) som kan sørge for en stabil minimums-ytelse.

 

Kanalene kan uansett opereres samtidig, slik at den totale kapasiteten fra kanalene gir høyere kapasitet enn en radio med bare 1 kanal ville gitt.

 

Et annet eksempel er å kombinere DFS (Radar) kanaler med kanler utenfor DFS-området. På denne måten oppnår man normalt ekstra kapasitet, mens man i tilfeller av radar vil falle tilbake på et minimum inntil DFS-kanalen er tilgjengelig igjen, eller radioen har funnet en annen ledig kanal.

 

Uplink eller Downlink - Sett av kapasitet til viktig trafikk

Med PTP550E kan man, i tillegg til å benytte QoS, allokere en spesifikk båndbredde for Uplink og Downlink. Slik sørger man for at man alltid har nødvendig kapasitet for kritisk trafikk i ønsket retning.

 

iOFDM - Bekjemper Multipath

Refleksjoner er en kjent utfordring for radio. PTP550E benytter iOFDM, dette gir økt beskyttelse for negative effekter av refleksjon sammenliknet med standard OFDM. iOFDM gjør at man kan oppnå høyere stabilitet i situasjoner med mye relfkesjon, eksempelvis i nLOS installasjoner (near/nesten Line of Sight).

 

Robust kapsling og robust elektronikk

PTP550E er designet for høy driftsstabilitet i tøffe miljøer, den leveres i en robust kapsling, med kraftig brakett og førsteklasses elektronikk. Alle enheter gjennomgår factory acceptance testing før forsendelse.

  • Kapslingsgrad: IP67, ekstra UV-beskyttelse
  • Vindtoleranse: <322km/t
  • Salt-toleranse: Utviklet for høy toleranse mot saltvannspray (MIL-STD-810G)
  • Sjokk- og vibrasjonstestet i henhold til MIL-STD-810G
  • Temperaturtoleranse: -40 til +60 grader.