Cambium cnMaestro One Network Demo

Cambium cnMaestro One Network Demo

Varenr: 118476
Alt. varenr: cnMaestro_One_Demo

Dette er en gratis programvare, ikke et kjøpsprodukt.

Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Cambium Networks - cnMaestro Management System

ENKEL DEMO AV BRUKEGRENSESNITT

 

 LINK TIL DEMO 

 

Beskrivelse av løsning

cnMaestro er en enkel, men sofistikert, cloud-first network management løsning for Cambium Networks switcher og trådløse produkter. cnMaestro byr på elastisk skalering og single-pane-of-glass management for å levere sikker ende-til-ende kontroll for ditt trådløse nettverk og tilbyr blandt annet zero-touch provisjonering, detaljert overvåking og statistikk, og kraftfulle feilsøkingsverktøy.

 

cnMaestro forenkler daglig drift og vedlikehold for små og store nettverk, og er designet for å kunne benyttes i flere typer driftsscenarioer, enten du er en Managed Service Provider, WISP eller drifter et eget Enterprise WiFi nettverk.

 

Et stort fortrinn med Cambium Networks løsninger er at cnMaestro tilbys gratis, uten skjulte lisenser, både som Cloud-løsning og som On-Premises versjon. Dermed kan du som kunde enkelt ta i bruk cnMaestro uten å binde deg til lisenser eller liknende. Videre kan man oppgradere til cnMaestro X, en lisensiert og utvidet versjon som gir tilgang på flere avaserte funksjoner og verktøy, bedre lagring av historikk, API for integrasjon mot øvrige system med mer.

 

Full kontroll over hele nettverket

cnMaestro er utviklet for å støtte hele Cambiums portfolio av trådløse løsninger. Dette inkluderer PTP trådløst bredbånd, Enterpriser ethernet og WiFi, og PTMP radioløsninger for WISP eller annen aktivitet.


En WISP eller MSP kan dermed ha full kontroll fra backhaul til kundens WiFi-router.

 

Skreddersydd for ulik bruk

Om du leverer backhaul-løsnigner for bredbånd, produkter og tjenester som MSP eller drifter ett eller flere Enterprise WiFi nettverk, har cnMaestro skreddersydde oppsett for deg som optimaliserer arbedsflyt og oversikt.  

 

Sentralisert, sikker og skalerbar arktitektur

cnMaetro cloud byr på multi-site, multi-product og multi-user bruk. Tjenesten er skreddersydd fra bunnen med tanke på skalering, sikkerhet i alle nivåer og høy driftsstabilitet. Enheter kobler til skyen med SSL og Cambiums Intelligent Edge teknologi gir feil-tolerante nettverk som fortsetter å fungere, selv når WAN-forbindelsen forsvinner.

 

Med cnMaestro kan man drifte tusenvis av nettverk med opp til 10000 enheter fra en enkelt konto.

 

Cloud eller On-Premises?

cnMaestro er gratis både som Cloud-versjon og som On-Premises versjon. Det er enkelt å komme i gang, det eneste man trenger å gjøre er å registere en konto hos Cambium, deretter kan man lage seg en Cloud-konto eller laste ned programvaren.

 

Start her: https://www.cambiumnetworks.com/products/software/cnmaestro-on-premises-management/