Completech CA930O-N Omni, 2dBi, 890-960MHz, N-Female

Completech CA930O-N

Omni, 2dBi, 890-960MHz, N-Female

Varenr: 100219
Alt. varenr: CA930O-N

 

Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Completech ComAnt®

Profesjonelle VHF/UHF Antenner

 

Completech er en finsk kvalitetsprodusent av lette og robuste high-end antenner for profesjonelle VHF/UHF radiosystemer, M2M og IoT. ComAnt®-antennene er basert på et patentert design som har flere unike egenskaper og egner seg meget godt for nordisk klima.

 

Om Completech-antenner:

Completechs ComAnt®-antenner er svært lette, robuste og IP67 vann- og støvtette på grunn av en unik mekanisk konstruksjon. All elektronikk er støpt inn i et avstivende PU-skum materiale som danner en lukket cellestruktur og deretter bygget inn i en kraftig radom bestående av glassfiber/ABS-plast eller PP (Polypropylen.).

 

Den spesielle antennekonstruksjonen har flere fordeler:

 
  • Dielektrisk last forårsaket av vann, snø og is på antenneoverflaten minimeres fordi stråleelementene er beskyttet av en dielektrisk radom. Dette gjør at antennene beholder sine gode stråleegenskaper også under vanskelige værforhold.  
  • De tynne koniske direktorene har integrert impedansekompensasjon, dette gir en optimal kombinasjon av liten fysisk størrelse som reduserer vindlast og stor båndbredde med gode VSWR-egenskaper.
  • Antennen er DC-jordet, dette reduserer egenstøy og beskytter utstyr tilkoblet antennekretsen.
  • Integrert RF-choke filtrerer bort uønsket stråling og støy utenfor antennens spesifikke frekvensområde. Dette reduserer negativ påvirkning av interferens.
  • Værbestandig design: Completechs antenneradomer er IP67-sertifiserte, har høy UV-beskyttelse og er resistente mot saltvann.
  • Antennene leveres med robuste monteringsbraketter produsert i marint aluminium, mutre og eksosklemmer er utført i syrefast stål.