Elsys ERS Sound - LoRaWAN Miljøsensor Miljø og støynivå, Batteridrevet

Elsys ERS Sound - LoRaWAN Miljøsensor

Miljø og støynivå, Batteridrevet

Varenr: 114282
Alt. varenr: ERS Sound
Logg inn eller registrer deg for å se priser.
Kvantumsrabatt!
På dette produktet har vi kvantumsrabatt! Legg inn antall i forpakningsstørrelsen, så ser du enhetsprisen!

Elsys ERS Sound - LoRaWAN sensor for Miljø og Tilstedeværelse

 

ERS Sound er utviklet for å monitorere lydnivå i bygg og kan måle både maksnivå og gjennomsnittsnivå over egendefinerte perioder. I tillegg inneholder den som alle andre ERS-produkter sensorikk for overvåking av miljøparametre som temperatur, lys, fuktighet, samt PIR-sensor for å registrere bevegelse. Lydsensoren er alltid aktiv for kontinuerlig overvåking av lydnivå.

 

ERS Desk er en smart og profesjonell LoRaWAN-enhet, designet for enkel installasjon med et minimalistisk og diskret design som gjør det enkelt å installere sensoren i tak, eller på vegg i de fleste rom.

 

Forslag til bruksområder

Trådløse, batteridrevne LoRaWAN-sensorer byr på en rimelig og rask metode for å gjøre bygg og kontorlandskaper smartere. Ved å overvåke miljøparametre fra strategisk plasserte sensorer kan man bruke informasjonen til å automatisere og optimalisere VVS-systemer og andre prosesser. Dette gir store muligheter for å både optimalisere komfort for de som bruker bygget, samtidig som det muliggjør innsparinger på drift.

 

Overvåking av lydnivå er vikig i mange offentlige rom som på skoler, biblioteker, flyplasser eller kontorlandskap. Ved å kartlegge støynivå kan man optimalisere for komfort og analysere om støyreduserende tiltak er effektive over tid eller ikke.

 

Teknisk informasjon

ERS-sensorer leveres med integrert batteri og antenne. Batteri må kjøpes separat, se produktets tilbehør.

 

Integrerte sensorer

ERS Sound har 5 integrerte sensorer:

- Temperatur

- Luftfuktighet

- Lys

- PIR

- Lyd

 

Levetid på batteri

ERS Sound er designet for drift på et 3.6V AA litium-batteri.* Det er mulig å oppnå en levetid på opp til 2 år, men dette avhenger av hvor ofte man sampler og sender data, datarate og miljøfaktorer. Det er mulig å beregne batteritiden med Elsys' batterikalkulator.

 

*Batteri kjøpes som tilbehør, det medfølger ikke sensoren.

 

Enkel konfigurasjon

Alle sensorer fra Elsys støtter NFC (Near Field Communication) for trådløs konfigurasjon ved hjelp av deres Android-basert applikasjon "Sensor Settings".