Completech CA420Y++-N Yagi, 10dBi, 405-440MHz, N-Female

Completech CA420Y++-N

Yagi, 10dBi, 405-440MHz, N-Female

Varenr: 100240
Alt. varenr: CA420Y++N

 

Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Completech ComAnt®

VHF/UHF Dipol og Yagi-antenner

 

Completech er en finsk kvalitetsprodusent av lette og robuste high-end antenner for profesjonelle VHF/UHF radiosystemer, M2M, Wi-Fi og IoT. ComAnt®-antennene er basert på en patentert design som har flere unike egenskaper og egner seg meget godt for nordisk klima.

 

Om Completech-antenner:

Completechs ComAnt®-antenner er lette, robuste og IP67 vann- og støvtette på grunn av en unik mekanisk konstruksjon. All elektronikk er støpt inn i et avstivende PU-skum materiale som danner en lukket cellestruktur og deretter bygget inn i en kraftig radom bestående av glassfiber/ABS-plast eller PP (Polypropylen.).

 

Denne spesielle antennekonstruksjonen har flere fordeler:

 
  • Dielektrisk last forårsaket av vann, snø og is på antenneoverflaten minimeres fordi stråleelementene er beskyttet av en dielektrisk radom. Dette gjør at antennene beholder sine gode stråleegenskaper også under vanskelige værforhold.  
  • De tynne koniske direktorene har integrert impedanskompensasjon, dette gir en optimal kombinasjon av liten fysisk størrelse som reduserer vindlast og stor båndbredde med gode VSWR-egenskaper.
  • Antennen er DC-jordet, dette reduserer egenstøy og beskytter utstyr tilkoblet antennekretsen.
  • Integrert RF-choke filtrerer bort uønsket stråling og støy utenfor antennens spesifikke frekvensområde. Dette reduserer negativ påvirkning av interferens.
  • Værbestandig design: Completechs antenneradomer er IP67, har høy UV-beskyttelse og er resistente mot saltvann.
  • Antennene leveres med robuste monteringsbraketter produsert i marint aluminium, mutre og eksosklemmer er utført i syrefast stål.

 

Arrays og spesialdesign  

I tillegg til et stort utvalg Dipoler, Yagi, Ground plane og Omni-antenner, leverer Completech ferdige arrays og kryss-polariserte antenner. I kombinasjon med deres egenutviklede antennesplittere, kan man også bygge spesialtilpassede løsninger.

Hvis du har behov for en unkonvensjonell antenne, som du ikke kan finne som hyllevare, ta gjerne kontakt - så kan vi sammen med Completech hjelpe deg med design.