NetModule NB800-LScSu-G - 4G-Router 1xETH, 1xUSB, 1xRS232/485, 2xDIO, GNSS

NetModule NB800-LScSu-G - 4G-Router

1xETH, 1xUSB, 1xRS232/485, 2xDIO, GNSS

Varenr: 117998
Alt. varenr: NB800-LScSu-G

Robust og funksjonsrik 4G-router for sikkert fjerntilkobling.

Logg inn eller registrer deg for å se priser.
Antall i kart: 10
Antall enheter i kjøpsforpakning

NetModule NB800-LScSu-G - 4G-router med GNSS

1xETH, 1xUSB, 1xRS232/485, 2xDI/O, Multi-GNSS, 2xSMA-Hun

 

NB800 er en liten og robust 4G-router for alle brukområder hvor det er ønskelig med en sikker og pålitelig mobil gateway for fjerntilgang. Eksempelvis er enheten tiltenkt betalningsløsninger (ATM, PoS), digitale skilt, CCTV og industriell IoT. Kan også kjøpes med E-mark sertifisering for bruk i kjøretøy.

 

Modemet støtter MIMO LTE for hastigheter opp til 100Mbps, samt fall-back til 3G og/eller 2G i områder uten 4G-dekning, samtidig er NB800 basert på et modulært design som gjør det enkelt å legge til ekstra funksjonalitet i form av tilleggskort kalt "Shields". Shields kan tilpasses med ulike grensesnitt og funksjoner. Eksempelvis finnes i dag mulighet for WiFi og BLE, CAN-buss, digitale I/O og serieport via ulike Shields.

 

Modell NB800-LScSU-G leveres med utvidelsen COM-I/O, dermed har den 1stk RS232/485 serieport, samt 2stk programmerbare digitale I/O.

 

Sikkerhet:

Enheten leveres med et svært fleksibel Linux-basert OS som sørger for gode sikkerhetsmuligheter - blandt annet via krypterte forbindelser som OpenVPN og IPsec, samt mulighet for fjernautentisering mot RADIUS.

 

Kundetilpasning:

I tillegg til sikkerhet gir modemets programvare store muligheter for tilpasning til kundens applikasjon via bruk av LXC-containere og et integrert SDK (Software Development Kit) som lar brukere legge til integrerte eller selvutviklede script for økt funksjonalitet.

 

Pålitelighet:

Sikkert og stabil kommuniakasjon oppnås via enhetens Link Manager som sørger for å optimalisere den mobile forbindelsen. Alarm og statusinformasjon via E-post og SMS, i tillegg til full SNMP-støtte gir gode muligheter for fjernadministrasjon av modemet.

 

Modularitet / Shields:

Shields er moduler med utvidet funksjonalitet, NB800 kan bestilles med ulike Shields montert. Dette er en opsjon og pris må avtales basert på volum. Følgende Shields er tilgjengelige i dag:

  • COM/IO-Shield - RS232 / RS485, 1xDI, 1xDO
  • 2xCAN-Shield - Dual CAN-Buss, opp til 1Mbps, 120Ohm terminering (Kan konfigureres)