Racom MIDGE2-485 - LTE-4G router

4xETH, 1xRS232/485, 1xDIO, Dual SIM, USB

Varenr: 114464
Alt. varenr: MIDGE2-E-C-N
Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Racom MIDGE2-485 - Industriell LTE-router med Dual-SIM

4xETH, 1xRS232, 1xRS485, 2xDI/2xDO, Dual-SIM, USB

 

M!DGE2 LTE-Router er en kraftig oppgradering av vår bestselgende M!DGE LTE-router, med flere grensesnitt for tilkobling og kraftigere hardware for høyere hastigheter.

 

MIDGE2 er en industriell 4G-router spesielt designet for SCADA og telemetri. Routeren er utviklet med fokus på samhandling mellom HW og SW for applikasjoner med høye krav til driftssikkerhet. Enheten har en avansert brannmur, svært god VPN-støtte og intelligent tilkoblingsvakt som sikrer stabil forbindelse til mobilnettet. I tillegg støtter enheten bruk av 2 SIM-kort for failover mellom ulike mobilnett.

 

M!DGE2 er svært fleksibel og kan tilpasses flere ulike applikasjoner og bruksområder. Enheten har fire nettverksporter som kan benyttes for lag 2 switching eller til fleksibel routing med ulike LAN bak hver port. Med WAN/LAN-routing kan man benytte enheten som en brannmur mot internett - med redundans på mobilnettet.

 

Digitale inn- og utganger gir mulighet for lokal overvåking og alarmering ved feil. E-post, SMS eller SNMP kan benyttes for varsling mot SCADA/Driftssenter eller vakttelefon. Enheten kan også kontrolleres via SMS, eksempelvis for aktivering av digitale utganger, for reboot av modem eller VPN-oppkobling.

 

M!DGE2-485 har både 1stk RS232 og 1stk RS485-port. Serieportene gir mulighet for tilkobling av serielt ustyr og MIDGE2 kan fungere som en terminalserver. Det er lagt inn spesifikk støtte for en rekke typiske serielle SCADA-protokoller. USB-porten gir mulighet for enkel FW-oppgradering eller lokal backup til minnepinne. 

 

M!DGE inneholdert også et "Software Development Kit" hvor man kan programmere og kjøre egenutviklede script. Dette gir mulighet for å implementere skreddersydd funksjonalitet alt etter behov.  

 

Linux "LXC" Containers

M!DGE2 støtter bruk av LXC, som gjør det mulig å bruke M!DGE som en virutell Linux-maskin for å ytterligere skreddersy enhet til ønsket applikasjon. Bruk av LXC-muligheten krever kjøp av egen lisens.

 

Serieprotokoller

En unik funksjon i M!DGE er den integrerte støtten for et stort antall serieprotokoller som forenkler tilkobling av serielt feltutstyr med kommunikasjon over IP. Eksempelvis støttes Modbus RTU/TCP og IEC 101/104.

 

Hybridnett (Kombinasjon med UHF-radio)

M!DGE kan enkelt integreres i et eksisterende VHF/UHF Radionett bestående av RipEX-radioer fra Racom. Dette gir et hybridnett hvor man har radiokommunikasjon til sine viktigste noder, og andre som enklet lar seg inkludere i radionettet, mens man benytter mobil kommunikasjon til andre noder. I tillegg kan M!DGE Routere benyttes som backup-forbindelser for enkelte radioer dersom det er ekstra stort behov for redundans. 

 

Nøkkelegenskaper

- Støtte for 4G (LTE Cat 4), med fall-back til 3G og 2G

- Dual-SIM støtte

- 4xRJ45 nettverksporter med switch og routing-funksjon

- 1xRS232 + 1xRS485 serieport med utvidet protokollstøtte

- 2 digitale innganger og 2 digitale utganger

- Støtte for blandt annet Modbus RTU/TCP og IEC 101/104 på serieport

- Auto-recovery funksjon for mobil tilkobling

- SMS-kontroll, E-post og SMS-utsendelse, samt SNMP-alarmering 

- SDK for skreddersydd funksjon via script

- LXC, Linux Container for edge-computing

- Enkel konfigurasjon og FW-oppgradering med bruk av USB minnepinne.

- Integrert DIN-feste

- Driftstemperatur fra -40 til +70 grader.