Nyheter

Automatisk feberskanning.

Løsningen bruker termisk kamera for effektivt oppdage personer med unormal kroppstemperatur. Dette vil hjelpe akuttmottaket effektivt, å lede personen inn til videre sjekk og mulig videre behandling.Dette er en komplett, mobil og en rask løsning å sette opp Klikk på bildet/presentasjonen nedenfor og les mer om løsningen

Det er spesielle tider i verdensmarkedet grunnet Covid-19

Last Mile-gruppen tar sin del av samfunnsansvaret med å begrense spredningen av Covid-19 viruset (Koronavirus), og har innført hjemmekontor for de fleste ansatte.

Få med deg siste nytt fra Mobotix

Vi har fornøyelsen av å invitere deg til MOBOTIX Innovation Roadshow 2020. Her vil vi vise deg de siste nyhetene fra MOBOTIX spesielt den helt nye Platformen P7 og det nye M73 kameraet.

Vi flytter!

Vi starter 2020 med å flytte til nye lokaler i Lensmannslia 4. Kontoret flytter og er operativt fra 27 januar. Lageret holder stengt 16 og 17 januar, og åpner igjen 20 januar.   

Last Mile blir ny Honeywell-distributør

Honeywell Commercial Security investerer nå enda hardere i Norge og har signert en avtale med Last Mile AS som dermed blir ny distributør i Norge.

Finansavisen: Sender Asker på nett

Last Mile setter opp et IoT-nettverk for Asker kommune som skal dekke flere tusen vannmålere. Finansavisen har intervjuet administrerende direktør om LoRa og sensorteknologi.

PQView konferanse og brukermøte 2019

Vi har gleden av å invitere til Dranetz og PQView brukermøte og workshop 20. - 21. november 2019 på Gardermoen.

Fusjonerer for å håndtere viktig infrastruktur

Last Mile Communication og CEE Energiteknikk fusjonerer og blir én komplett leverandør av løsninger for kommunikasjon og overvåking av viktig infrastruktur innen kraftforsyning, kommunalteknisk og olje & gass.
Viser 1 til 10 av 8