Nyheter

Vår nasjonale smartby-satsing

Last Mile Solutions er Last Mile sin satsing på IoT-nettverk og smarte kommuner.

Sykehus bruker varmekamera for å måle temperaturen til besøkende

Fra Dagsrevyen 11. mai  «Skal du inn på Sykehuset Østfold Kalnes i Sarpsborg må du passere et slikt kamera som måler temperaturen din. Sykehuset er det første i landet som prøver denne teknologien i et forsøk på å få ned smitterisikoen og -spredningen». 

Sikkerhetskameraer blir smartere med Vaion

Eksisterende sikkerhetskameraer blir smarte med Vaion og kameraer kan i dag benyttes til mange flere oppgaver. Bl.a telling av kjøretøy, personer eller andre objekter. Sporing av personer gjennom et område. Og plassere objekter i et interaktivt kart.

Automatisk temperaturmåling av personer

Løsningen bruker termisk kamera som effektivt oppdager personer med unormal kroppstemperatur. Dette vil hjelpe akuttmottaket effektivt, å lede personen inn til videre sjekk og mulig videre behandling. Dette er en komplett, mobil og rask løsning å sette opp. Operativt på en time med opplæring Klikk på bildet/presentasjonen nedenfor og les mer om løsningen  

Det er spesielle tider i verdensmarkedet grunnet Covid-19

Last Mile-gruppen tar sin del av samfunnsansvaret med å begrense spredningen av Covid-19 viruset (Koronavirus), og har innført hjemmekontor for de fleste ansatte.

Få med deg siste nytt fra Mobotix

Vi har fornøyelsen av å invitere deg til MOBOTIX Innovation Roadshow 2020. Her vil vi vise deg de siste nyhetene fra MOBOTIX spesielt den helt nye Platformen P7 og det nye M73 kameraet.

Vi flytter!

Vi starter 2020 med å flytte til nye lokaler i Lensmannslia 4. Kontoret flytter og er operativt fra 27 januar. Lageret holder stengt 16 og 17 januar, og åpner igjen 20 januar.   

Last Mile blir ny Honeywell-distributør

Honeywell Commercial Security investerer nå enda hardere i Norge og har signert en avtale med Last Mile AS som dermed blir ny distributør i Norge.

Finansavisen: Sender Asker på nett

Last Mile setter opp et IoT-nettverk for Asker kommune som skal dekke flere tusen vannmålere. Finansavisen har intervjuet administrerende direktør om LoRa og sensorteknologi.

PQView konferanse og brukermøte 2019

Vi har gleden av å invitere til Dranetz og PQView brukermøte og workshop 20. - 21. november 2019 på Gardermoen.
Viser 1 til 10 av 11