Ønsker du å jobbe hos oss?

Er du interessert i det vi driver med og ønsker å gjøre en karriere hos Last Mile?
Har du de rette kvalifikasjonene og pågangsmot, så er kanskje du den vi ser etter.

 

Nå søker vi etter Systemingeniør for radiokommunikasjon. Er dette noe du vil vite mer om? Eller kjenner du en som bør vite om dette? Her kan du lese mer om stillingen.

 

Om oss

Last Mile AS er Skandinavias ledende leverandør av kommunikasjons-, IoT og sikkerhetsløsninger for alle industrielle miljøer på land og til vanns. Selskapet leverer sine løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte kompetansepartnere.

 

Last Mile AS sine viktigste kundesegmenter er maritim sektor, vann og avløp, samferdsel, olje og gass, kraft og andre bransjer, som stiller de høyeste krav til kvalitet, stabilitet og sikkerhet.

 

Innenfor disse segmentene er mye av Norges kritiske infrastruktur og samfunnsfunksjoner som står ovenfor en rekke utfordringer innen sikkerhet og HMS. Last Mile AS har som hovedfokus å levere systemer og løsninger som ivaretar mennesker, liv og helse, viktige funksjoner og kritisk infrastruktur, samt drift, produksjon og tjenesteyting. Bortfall eller stans i produksjon og levering av kritisk infrastruktur og samfunnsviktige funksjoner vil påvirke oss mennesker, industrien og våre arbeidsplasser.

 

Last Mile AS har gjennom kompetansepartnere og systemintegratorer levert teknologi som løser segmentenes behov for sikkerhet og løpende overvåkning. En god infrastruktur er nødvendig for å oppnå vern av mennesker, drift, produksjon, tjeneste- produksjon og miljø. For å få en infrastruktur med høy oppetid er det viktig å gå i gjennom virksomhetens prosesser og krav til oppetid. Gjennomgangen vil avdekke eventuelle sårbarheter som finnes og hvilken konsekvens for stans eller redusert produksjon og tjenesteyting kan medføre.

 

Ønsker du å komme i kontakt med oss?
Ring 66907980 

 

 

 

Bezawit Jemberu Telila

Produktsjef innen energiteknikk

 

 

"Last Mile er firma med godt arbeidsmiljø og gode kollegaer.
Det å jobbe her er å jobbe for samme mål hvor alle bidrar sin del og hjelper hverandre
Jeg liker at hverdagen er fylt med utfordrende og spennende oppgaver hvor en får utviklingsmulighet. Det å prøve å løse produkt-utfordringer hos kunder bidrar at man blir mer løsningsorientert i hverdagen. "

 

 

 

 

 

Kent Jørgen Gundersen

Support engineer

 

"Hos oss i Last Mile blir arbeidsmiljø virkelig ivaretatt. Vi er en gjeng med gode kolleger som spiller værandre gode.

Vi blir også utfordret daglig. Nye tjenester og produkter skal læres og utvikles. Vi stiller høye krav til oss selv og er stolte av den kompetansen som befinner seg blant gjengen her i Last Mile.

Det som er viktig for min egendel er at det er stor takhøyde og god fleksibilitet"

 

 

 

 

 

Tom-Stian Stavrum

Systemingeniør

 

"Hos Last Mile er det et godt miljø med stor takhøyde der man virkelig føler seg ivaretatt.
I hverdagen er man omringet av gode, dyktige og hjelpsomme kollegaer.
Med den faglige utviklingen jeg har fått hos Last Mile, stiller jeg sterkere ifht å møte mange av de dagligdagse utfordringene på en god og trygg måte.
Dette er uten tvil en arbeidsplass der man er lidenskapelig, effektiv og løsningsorientert"