Copyright 2014 Last Mile Communication AS (913 821 289). All Rights Reserved.

Om LMC

Vi i LMC selger, designer og supporterer datanettverks -og videoløsninger. Vi henvender oss til industrien, vann og avløps sektoren, kraft bransjen, overvåkning / sikkerhet merkedet, marin, olje & gass og luftfart.

Adresser

+47 6690 7980

Askerveien 61, N-1384 Asker, Norge

Postboks 456, 1373 Asker, Norge

salg@lmc.no

Org. nr: 913 821 289 MVA

Vi leverer video løsninger til  samferdsel

Vi leverer og designer

hele den tekniske løsningen i overvåknings sentraler

Kamerasystemer for olje & gass sektoren

Komplette havneovervåkningsløsninger

Vi leverer komplette IP Video systemer for alle applikasjoner og miljøer.

Epoken med lukkede system er over.

Våre løsninger er basert på en åpen IP platform fra Milestone Systems. Det er ubegrenset utbyggingsmulighet og software kjører på COTS IT utstyr. Epoken med lukkede system er over.
Medarbeidere med høy kompetanse
Support

Vi har lang erfaring og medarbeidere med høy kompetanse innen industriell datakommunikasjon og IP-video applikasjoner i bransjen. Med egen teknisk avdeling kan vi gi våre kunder teknisk support fra vårt kontor eller ute i felt.

Prosjekt kompetanse
Prosjektstyring

Vi tilbyr prosjekt kompetanse innen industrielle datakommunikasjon og IP video løsninger. Tjenestene kan være idriftsettelse av installasjoner, dokumentasjon og FAT/SAT tester og support under prosjektet.

Leder ann
Konvergering

Vi leder ann i konvergering av markedet fra analoge og properitære video løsninger til åpne løsninger basert på Ethernet IP. Vi er en uavhengig distributør og søker uavbrutt etter de beste systemproduktene til de applikasjonene og behovene som er i markedet.

Ikke sammenlignbar med tradisjonelle løsninger
Åpen video IP platform

En investeringen i en åpen videoplattform som Milestone bør ikke bare være basert på kjøpspris men på hvilke muligheter man har med denne platformen for fremtidig benyttelse. Vi arrangerer også sertifiseringskurs på Milestone Systems løsninger

Vi gir forhandlere og systemleverandører god support
Sertifiserte ingeniører

Vår egen teknisk avdeling består av pr. i dag 7 sertifiserte ingeniører med høy og lang erfaring innen fagfeltene GSM kommunikasjon, IP-nettverk, video sikkerhetsløsninger og adgangskontroll.

Sikkerhetsløsninger

Vi er en ledende leverandør av kommunikasjonsløsninger og sikkerhetsløsninger for alle industrielle miljøer på land og til vanns. Vi leverer våre løsninger hovedsakelig gjennom autoriserte kompetansepartnere.

Hvem vi er

Last Mile Communication AS leder ann i konvergering av markedet fra analoge og properitære video løsninger til åpne løsninger basert på IP video. Vi er en uavhengig distributør og søker uavbrutt etter de beste systemproduktene til de applikasjonene og behovene som er i markedet.

Hva satser vi på?

Vi satser på økt bredde i produkter basert på partnerskap for å dekke andre løsninger innen f.eks ATEX, AID, VCA, RFID samt nær beslektede produkter for å kunne levere komplette løsninger i markedet. Våre løsninger bidrar til sikrere daglig drift, bedre inntjening samt høyere sikkerhet for våre kunder.

Vi er distributører for:

Radio linje
Radio linje
Mobotix videokam
Mobotix videoka
Nettverk
Nettverk
Radio & GSM
Radio & GSM
Hikvision
Hikvision

Fleksible kamera løsninger

Rustfritt

Urtendørs kan tilstedeværelsen av en korrosiv atmosfære forårsake rask forringelse og en tidlig utskifting av kameraet og objektivet hvis det ikke er tilstrekkelig beskyttet. I disse områdene er et rustfritt stål nødvendig.

Full innvendig kabling

Pan, tilt & zoom

Kamera er utstyrt med den nyeste generasjon zoom modul dag/natt og termiske kamera, men er også tilgjengelige for kundespesifiserte kameramoduler

Variabel hastighet

360 grader konstant rotasjon

EXPTZ serien er en pålitelig PTZ-kamera løsning spesielt utviklet for Hazardous områder , for enhver situasjon der det finnes etsende stoffer som fort kan skade standard aluminium-stål kameraer.

Last Mile Communication

Last Mile Communication AS har gjennom kompetansepartnere og systemintegratorer levert teknologi som løser segmentenes behov for sikkerhet og løpende overvåkning.

Innenfor disse segmentene er mye av Norges kritiske infrastruktur og samfunnsfunksjoner som står ovenfor en rekke utfordringer innen sikkerhet og HMS. Last Mile Communication AS har som hovedfokus å levere systemer og løsninger som ivaretar mennesker, liv og helse, viktige funksjoner og kritisk infrastruktur, samt drift, produksjon og tjenesteyting.

Termiske kameraløsninger for alle miljøer og behov

Et termokamera ser det som ellers ville være usynlig for det menneskelige øyet.

Spørsmål? Kontakt oss!

Spørsmål?
-ring oss +47 6690 7980
Skrive til oss?
- salg@lmc.no
Finne oss?
- Askerveien 61, 1383 Asker

Vi er distributør for:

Mobotix videokam Mobotix videoka
Video softvare Video softvare
Kamerahus Kamerahus