Løsninger for havbruk

Til havbruk leverer vi robuste og sikre produkter og løsninger innenfor videoovervåking, IoT-, radio- og LTE-kommunikasjon og ikke minst industrielle nettverksløsninger som LAN/WAN og industristandarder over kobber, fiber og trådløse teknologier. Vi kan i tillegg tilby et stort spekter av tjenester og rådgivning innenfor disse områdene.

 

Video-overvåkning av fiskeopdrettsanlegg

Alle forhandlere kan levere et kamera som er spesifisert for tøffe forhold på et oppdrettsanlegg. Det er systemarkitekturen og installasjonsprosessen som skiller ett video-overvåkingssystem fra et annet. Last Mile har detaljkunnskapen om forholdene på en lokasjon, og kan gi deg et skreddersydd overvåkingssystem som forenkler installasjonen og tilfredsstiller alle spesifikasjoner og funksjonsbehov.

 

Les mer

 

Bredbåndsforbindelse til oppdrettsanlegg uten fastlinje

Havbruksnæringen støter ofte på utfordringer med å få tilstrekkelig båndbredde ut til lokasjoner uten fastlinjeforbindelse. Særlig er dette velkjent på anlegg som ligger langt fra land. Last Mile leverer radiolinjeforbindelser med høy overføringskapasitet, som kan løse behovet for bredbånd til disse oppdrettsanleggene.

 

Les mer