Velg visning:
Du har valgt:

Løsninger for marin sektor

Last Mile har lang erfaring fra marin sektor og forstår de unike utfordringene innen marinesektoren. Vårt team tilbyr omfattende tjenester og rådgivning spesielt tilpasset utfordringene i marin sektor, for å sikre at din virksomhet oppnår suksess og optimal ytelse til sjøs. 

Våre spesialtilpassede løsninger inkluderer DNV sertifiserte produkter for industrielt Ethernet som LAN/WAN med et høyt fokus på cyber security med kobber, fiber og trådløse teknologier som databærer. Videre omfatter porteføljen løsninger innen IP-video, relévern, analyse og overvåkning av spenningskvalitet, sensorering/industrial internet of things (IOT) spesielt tilpasset den maritime sektoren. 

 

Fjernaksess til skip

Styr prosesser fra land, og unngå dyre oppmøter on-site. WeConnect gir deg trygg forbindelse til skipet ditt uansett hvor det befinner seg i verden.

Les mer

Video-overvåkning i maritime miljøer

Alle forhandlere kan levere et kamera som er spesifisert for tøffe forhold i en maritim virksomhet. Det er systemarkitekturen og installasjonsprosessen som skiller ett video-overvåkingssystem fra et annet.

Les mer

Nettverk i maritim sektor

Nedetid eller sikkerhetsbrist i et datanettverk i maritim sektor kan være svært kritisk. Last Mile kan gi deg trygghet for at nettverket du er ansvarlig for tilfredsstiller alle krav, inkludert de som handler om sikkerhet og beredskap. Vi leverer nettverksdesign, komponenter, kapasitet og sikkerhetsnivå uansett hvilke behov du har..

Les mer