Velg visning:
Du har valgt:

Løsninger for Marine

Til marinesektoren leverer vi robuste og sikre produkter innenfor IP-video løsninger, relévern, analyse og overvåkning av spenningskvalitet, sensorering/industrial internet of things (IOT) og ikke minst datakommunikasjon. Vi leverer industrielle nettverksløsninger som LAN/WAN og industristandarder over kobber, fiber og trådløse teknologier. Vi kan i tillegg tilby et stort spekter av tjenester og rådgivning innenfor disse områdene.

 

 

Fjernaksess til skip

Styr prosesser fra land, og unngå dyre oppmøter on-site. WeConnect gir deg trygg forbindelse til skipet ditt uansett hvor det befinner seg i verden.

Les mer

Video-overvåkning i maritime miljøer

Alle forhandlere kan levere et kamera som er spesifisert for tøffe forhold i en maritim virksomhet. Det er systemarkitekturen og installasjonsprosessen som skiller ett video-overvåkingssystem fra et annet.

Les mer

Nettverk i maritim sektor

Nedetid eller sikkerhetsbrist i et datanettverk i maritim sektor kan være svært kritisk. Last Mile kan gi deg trygghet for at nettverket du er ansvarlig for tilfredsstiller alle krav, inkludert de som handler om sikkerhet og beredskap. Vi leverer nettverksdesign, komponenter, kapasitet og sikkerhetsnivå uansett hvilke behov du har..

Les mer