Completech CA830X-N LTE X-Yagi  6dbi  791--862 2xN-female

Completech CA830X-N LTE

X-Yagi 6dbi 791--862 2xN-female

Varenr: 115899
Alt. varenr: CA830X-N LTE
Logg inn eller registrer deg for å se priser.

Completech CA830X-N LTE - Antenne.


Robust 6dBi Yagi-antenne for 4G (790-860MHz).
Antennen gir god signalforsterkning og er spesielt godt egnet for installasjoner i utfordrende miljøer og grisgrendte strøk.


Om Completech-antenner:

Completechs ComAnt®-antenner er lette, robuste og IP67 vann- og støvtette på grunn av en unik mekanisk konstruksjon. All elektronikk er støpt inn i et avstivende PU-skum materiale som danner en lukket cellestruktur og deretter bygget inn i en kraftig radom bestående av glassfiber/ABS-plast eller PP (Polypropylen.).

 

Den spesielle antennekonstruksjonen har flere fordeler:

 

  • Dielektrisk last forårsaket av vann, snø og is på antenneoverflaten minimeres fordi stråleelementene er beskyttet av en dielektrisk radom. Dette gjør at antennene beholder sine gode stråleegenskaper også under vanskelige værforhold.  
  • De tynne koniske direktorene har integrert impedanskompensasjon, dette gir en optimal kombinasjon av liten fysisk størrelse som reduserer vindlast og stor båndbredde med gode VSWR-egenskaper.
  • Antennen er DC-jordet, dette reduserer egenstøy og beskytter utstyr tilkoblet antennekretsen.
  • Integrert RF-choke filtrerer bort uønsket stråling og støy utenfor antennens spesifikke frekvensområde. Dette reduserer negativ påvirkning av interferens.
  • Værbestandig design: Completechs antenneradomer er IP67, har høy UV-beskyttelse og er resistente mot saltvann.
  • Antennene leveres med robuste monteringsbraketter produsert i marint aluminium, mutre og eksosklemmer er utført i syrefast stål.