Etablert 1998 i Sveits

NetModule er et selskap som spesialiserer seg på å utvikle kommunikasjonsløsninger og moduler for M2M og internett av ting (IoT).
Siden 1998 har NetModule jobbet for å gjøre det enklere for selskaper å integrere IoT-teknologi i sine produkter og tjenester. I dag tilbyr de en rekke produkter og tjenester med dette som formål, inkludert aksesspunkter, gateways og routere basert på det siste innen trådløs teknologi – som WiFi 6 og 5G.


Produkter fra NetModule er designet for krevende bruksområder som offentlig transport, shipping, Smart Grid og industriell kommunikasjon – kort sagt, bruksområder hvor robust kommunikasjon er essensielt.  Andre satsningsområder for NetModule er Smart City, nødetater, fornybar energi og ressursforvaltning.

NetModule har et sterkt fokus på sikkerhet. Alle deres produkter kjører på samme operativsystem, NRSW, noe som forenkler administrasjon av enheter for kunder og sørger for at NetModule raskt kan reagere på nye sikkerhetstrusler. For å hjelpe sine kunder å være i henhold til det siste innen Cyber Security, tilbyr NetModule alltid gratis software- og sikkerhetsoppdateringer.
 

I tillegg til et bredt utvalg av hardware, har NetModule også utviklet en plattform for sentralisert overvåkning, administrasjon og sikring av dine forbindelser. Connectivity Suite gjør det enkelt å bygge skalerbare nettverk med state-of-the-art kryptering, helt automatisert. Fjernoppgraderinger, sikkerhetsoppdateringer og endringer av nettverket gjøres nå enkelt, med kun få klikk, fra hvor som helst.
 

I tillegg til å tilby produkter, tilbyr NetModule også tjenester for å hjelpe selskaper med å integrere IoT-teknologi i sine systemer. De har et stort team av ingeniører som sammen med oss som kan hjelpe med alt fra rådgivning til utvikling og implementering av IoT-løsninger.
 

Alt i alt er NetModule et selskap som bidrar til å gjøre det enklere for profesjonelle selskaper å integrere IoT-teknologi i sine produkter og tjenester. Deres fokus på sikkerhet og deres erfaring med utvikling og tilpasning av både hardware og software for moderne IoT-løsninger, gjør dem til en pålitelig partner for selskaper som ønsker å ta del i denne voksende teknologisektoren.
 

Fremtidige markeder som Smart City, offentlig sikkerhet og bærekraftig energi- og ressursforvaltning er ytterligere fokusområder.
 

Produktområder:

  • IIoT & Industrial Routers
  • Vehicle Routers
  • Railway Routers

 

Markeder:

  • Industry & Automation
  • Public Transportation
  • Smart City
  • Energy and Resources
  • Transportation and Logistics
  • Public Safety
  • Retail