Tillquist Group AB er et svensk selskap som spesialiserer seg på utvikling og produksjon av måleverdiomformere. Selskapet ble etablert i 1965 og har siden den gang blitt anerkjent som en ledende produsent innen sitt felt.

 

Måleverdiomformere er en viktig komponent i elektriske systemer. De brukes til å overføre signaler fra en enhet til en annen ved å endre spenningen eller strømmen i et elektrisk signal. Dette bidrar til å sikre nøyaktige målinger og kontroll over elektriske systemer.

 

Tillquist Group AB har et bredt sortiment av måleverdiomformere for ulike behov og bruksområder. De tilbyr for eksempel lav-spenningsmålere for sikring av elektriske systemer, høyeffekt-målere for industrielle anvendelser og strømmålere for overvåkning av energibruk i bygninger.

 

Et av selskapets mål er å tilby produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. De benytter avansert teknologi i produksjonen for å sikre at produktene er pålitelige og nøyaktige. Deres måleverdiomformere er også konstruert for å tåle de tøffe kravene i ulike miljøer, slik som høye temperaturer, støv og vibrasjoner.

 


Tillquist Group AB har et sterkt fokus på bærekraft og har implementert miljøvennlige løsninger i produksjonen. De benytter også resirkulerte materialer der det er mulig. Selskapet har også et engasjement for sitt samfunnsansvar og har etablert samarbeid med organisasjoner som jobber for en mer bærekraftig fremtid.

 

I alt har Tillquist Group AB et sterkt omdømme som en pålitelig og bærekraftig produsent av måleverdiomformere. Deres produkter bidrar til å sikre effektiv kontroll over elektriske systemer, noe som gir en mer sikker og miljøvennlig fremtid.