Teknologi og systembeskrivelser

Vi har lang erfaring med å levere robuste og sikre produkter innenfor IP-video løsninger, relévern, analyse og overvåkning av spenningskvalitet, sensorering/industrial internet of things (IIOT) og ikke minst datakommunikasjon. Vi leverer industrielle nettverksløsninger som LAN/WAN og industristandarder over kobber, fiber og trådløse teknologier. Vi kan i tillegg tilby et stort spekter av tjenester og rådgivning innenfor disse områdene.Sikker VPN-forbindelse

WeConnect oppretter enkelt et sikkert nettverk mellom eksterne eiendeler ved hjelp av sterke krypteringsteknikker man vanligvis finner i finanssektoren.

 

Les mer

Video-overvåkning

Last Mile leverer en komplett kamerapakke for overvåkning av alle typer miljøer. Også de svært utsatte, som olje-og gass, maritime miljøer, havbruk og kraftanlegg.
 

Les mer

Radiolinje

Vi kan nå oppnå kapasiteter på opptil 10 Gbps i opptil 3 km avstand med helt fri sikt - eller 1 Gbps på opptil 30 km avstand. Teknologiene som gjør dette tilgjengelig er flere.
 

Les mer

Fjerntilkobling via 4G

Våre 4G-routere bygger på den siste teknologien og er derfor klargjort for langvarig drift i industrielle miljøer. Valg av riktig router er en god investering som gir økonomisk gevinst over tid og samtidig sparer miljøet.
 

Les mer

Nettverk

Last Mile leverer nettverksløsninger til alle nivåer av driftssikkerhet, oppetid og redundans.
 

Les mer

Online isolasjonsovervåking fra Techimp

Partial Discharge (PD) er betegnelsen på elektriske overslag/gnister inne i et isolasjonsmedium eller på overflaten av elektrisk utstyr.
 

Les mer

Industriell datakommunikasjon

Last Mile leverer infrastruktur, fjernaksess og overvåking til driftskritiske installasjoner i alle miljøer. Løsningene er enkle i bruk og holder et høyt sikkerhetsnivå.
 

Les mer

Lysbuevern

Det står om millisekunder når en lysbue er under utvikling. Last Mile selger lysbuevern med de aller beste toleransene i markedet.
 

Les mer