Sikker VPN-forbindelse

 

 

WeConnect oppretter enkelt et sikkert nettverk mellom eksterne eiendeler ved hjelp av sterke krypteringsteknikker man vanligvis finner i finanssektoren. WeConnect gjør PC, smarttelefon eller nettbrett til en del av det eksterne nettverket, som om du faktisk var på den plasseringen. For eksempel kan en servicetekniker bruke den vanlige industrielle programvaren og koble seg til fra skrivebordet til PLC, HMI eller hvilken som helst type enhet som er i det eksterne nettverket..

Oppsett er enkelt, og siden WeConnect fungerer med alle typer internettforbindelser, er det uvesentlig hvilken type medium man bruker. Velg et hvilket som helst SIM-kort, bruk ADSL, VDSL2, fiber, mobil eller til og med en satellittforbindelse, for å få tilgang til internett. Westermo-ruterne oppretter tilkoblingen til WeConnect selv. Det er ikke nødvendig med offentlige IP-adresser, og man trenger heller ikke skape hull i ekstern brannmur - noe som er perfekt hvis den eksterne applikasjonen er i et eksisterende fabrikknettverk.
 

WeConnect er designet spesielt for industrimarkedet, og et eksempel på dette er WeConnects evne til å takle identiske IP-adresser på alle eksterne applikasjoner. Brukeren klikker bare på den aktive applikasjonen i nettportalen, og den aktuelle trafikken fra PC-en hans vil bli videresendt til den aktuelle applikasjonen. Denne innstillingen er unik per bruker slik at flere teknikere kan være logget inn på forskjellige, eller de samme, applikasjonene.
 

Noen ganger kan det være behov for at eksterne enheter snakker med hverandre. WeConnect kan konfigureres slik at dette er mulig. Når du oppretter et nytt sikkert nettverk, velger du bare den gjeldende typen applikasjon, og WeConnect blir satt opp deretter.
 

WeConnect tilbyr pålitelig tilkobling. En grunn til dette er at WeConnect bruker en av de mest pålitelige, globale plattformleverandører på markedet, noe som gjør det til en meget skalerbar og sikker løsning. Videre er WeConnect designet slik at alle kunder har individuelle, sikre nettverk fullstendig isolert fra hverandre. WeConnect er derfor ikke en løsning med flere leietakere og har derfor ikke de potensielle problemene dette kan gi. Dermed er det ingen risiko for lekkasje av data mellom kunder, og det er heller ingen begrensninger for IP-adresse. I tillegg til påliteligheten og Made Easy-konseptet er den integrerte støtten for WeConnect inkludert i våre robuste industrielle rutere som Lynx, RedFox, Falcon, MRD-serien og ADSL-350.