Systemkameraer for overvåking

 

 

En kameraløsning fra Last Mile er satt sammen og tilpasset, utprøvd og testet før du installerer løsningen.

Vi tar systemansvaret

Last Mile leverer en komplett kamerapakke for overvåkning av alle typer miljøer. Også de svært utsatte, som olje og gass, maritime miljøer, havbruk og kraftanlegg. Det betyr at du som er installatør eller bruker slipper å forholde deg til de ulike leverandørene av komponenter.

Last Mile håndterer alle henvendelser, tar ansvaret for at alle komponenter virker sammen og sørger for support under installasjon og gjennom systemets levetid. Vi samarbeider med ansvarlig tekniker under hele prosessen med å sette opp systemet, sette det i drift og kvalitetssikre.

Vi har produkter fra alle de ledende leverandørene og velger ut den rette kombinasjonen for akkurat den bruken du etterspør. Dette er vår skreddersøm og sikrer at du får komponenter som holder industriell kvalitet og fungerer også i svært krevende miljøer.

Enkel installasjon av overvåkningskameraer

Kameraløsningene fra Last Mile er enkle å installere. Tre viktige forhold sikrer dette.

  • Det er få skruepunkter på brakettene. Det gjør dem raske å montere. Brakettene er også utstyrt med kule slik at det er enkelt å feste kameraet i rett posisjon.
  • Grovkalibreringen av kameraene gjøres fra en håndholdt enhet. Resten kan gjøres i kontrollrommet. Du slipper å håndtere små touch-displayer og intrikate menyer ute i all slags vær.
  • Ready to Run. Last Mile tilbyr en metode for oppsett og konfigurasjon før installasjon. Det betyr at du bare trenger å montere kameraene og rette dem dit de skal. Systemet er så klart til bruk.

 

Overvåkningskameraer til ulike bransjer

Vi fører kamerahus, linser, styring, monteringsutstyr, nettverk, kontrollenheter og alt annet som skal til for å sette sammen komplette kamerasystemer for overvåkning. Dette er utstyr som holder industriell kvalitet og er beregnet til å tåle profesjonell bruk i mange år. Her er et utvalg av kamerautstyr rettet mot ulike bransjer. 
 

Kameraer til overvåkning av olje- og gassinstallasjoner

Et overvåkningskamera til bruk i olje- og gassektoren må tilfredsstille meget høye krav både til bildekvalitet og kapsling. Vanligvis velger man kapsling i såkalt 316L type stål. I slike anlegg er også EX-soner noe man må ta hensyn til. Noen av våre kameraer er godkjente for (EX) sone 1 og 2, og dette er beskrevet i databladene. Utenfor EX-sonene er kravene lavere og valgmulighetene flere. Analoge kameraer (Coax) brukes der det krav om NULL forsinkelse fra kamera til visning. Dette er særlig viktig i borreprosesser.

Se kameratyper i rustfritt stål for olje- og gassinstallasjoner i vår webshop ›

Se EX godkjente kameratyper for olje. og gassinstallasjoner i vår webshop 

Kameraer til overvåkning i maritim sektor

Et overvåkningskamera for den maritime sektoren skal tåle sjøsprøyt og slag når fartøyet er ute på havet. Kameraer i rustfritt stål er laget for å tåle saltvann og er våre mest slagsikre modeller. Kamerahus i plast blir også brukt ettersom disse også tåler saltvann.

Se kameratyper i rustfritt stål for maritime løsninger i vår webshop 

Se korrosjonsfrie kameratyper for maritime løsninger i vår webshop 

Kameraer til overvåkning av vann- og avløpsanlegg

Et overvåkningskamera i et vann- og avløpsanlegg må kunne tåle tøffe forhold. Dette gjelder særlig hvis de skal monteres i fuktige tunneler eller utenfor porter inn til fjellanlegg. Da må kameraet være beskyttet mot vann og fukt. 

Se kameratyper i plastkapsling for vann- og avløpsanlegg i vår webshop 

Kameraer til overvåkning av fiskeoppdrettsanlegg

Et kamera for overvåkning av fisken i merder må kunne tåle å være under vann over lang tid. Flere produsenter har etter hvert kommet med egne kameraer for montering under vann.

Se våre undervannskameraer for fiskeoppdrett i vår webshop 

Kameraer til overvåkning av kraftanlegg

Et overvåkningskamera i et kraftanlegg bør kunne tåle tøffe forhold. Dette gjelder særlig hvis de skal monteres i fuktige tunneler eller utenfor porter inn til fjellanlegg. Da må kameraet være beskyttet mot vann og fukt.

Se våre overvåkningskameraer for kraftanlegg i vår webshop ›